Program for 2017

Kirsten Juvik
Fernisering: 11. november 2017, kl. 11-13.
Herefter er udstillingen åben:
fredage kl. 15.00-17.00 lørdage kl. 11.00-13.00
Sidste dag er lørdag den 2. december 2017

Kirsten Bøgh
Fernisering: 28. januar 2018


 

Kirsten Juvik

Kirsten Juvik har været med på de censurerede udstillinger: Påskeudstillingen i Århus, Sommerudstillingen i Tistrup og Efterårsudstillingen, Den Frie.
Hun har deltaget i en lang række udstillinger i Danmark og i Italien hvor hun opholder sig flere måneder om året.
Blandt de mange steder man har kunnet se hendes arbejder kan nævnes: Møstings Hus, Galleri Gammel Strand, Helligåndshuset med MULT, Galleri Boulevard, Galleri 7 i Gothersgade, Æggelageret i Holbæk, SAK Svanborg, Kulturhuset Asilo di Capaccio, Capaccio Capoluogo, San Severino Festival di Arte e Poesia.
"Lige først tror man, det hele er helt ligetil. En opstilling eller noget. Men der er næsten altid et eller andet mere. Noget overraskende, noget under-fundigt eller ligefrem noget foruroligende. Ellers meget pænt.
Der var f.eks. engang et billede af en englefarvet ko med sine fluer flyvende omkring sig. Tæt på sås det tydeligt, at fluerne i virkeligheden var små sort-brogede, bevingede køer, der grinte. Eller det med en bortgemt skulptur af et par arrige englebørn i heftigt slagsmål under et bord med smilende familie-portrætter. Disse billeder er ikke med på denne udstilling. Til gengæld ser vi bl.a. et udsnit af alverdens træer, der står på kloden, en hund i et spil sudoku, et flyvende tæppe med en usædvanlig passager og en væg tapetseret med dansk smørrebrød."


Aktivitetshuset Bernhard, Adelgade 41 i Præstø